Over ons

Over ons

Ieder kind heeft recht op goed zwemonderwijs vinden wij bij Zwemschool Emmen.

Wij proberen dan ook zo veel mogelijk kinderen te voorzien van kwalitatief goede zwemles, waarbij veiligheid en aandacht voor het kind centraal staan. Door zwemles in kleinere groepen aan te bieden, is de individuele aandacht veel beter verdeeld. De voortgang die kinderen kunnen maken is te danken aan de intensieve begeleiding van onze instructeurs die allen bevoegd zijn om zwemles te geven volgens KNZB Super spetters.Omdat er vrijwel altijd vanuit het water les gegeven wordt, groeit het vertrouwen tussen het kind en de instructeur enorm snel.

Doordat er veel voorbeelden in het water wordt gegeven,leren kinderen ook veel sneller dan wanneer er van de kant les wordt gegeven.De arbeid in de les proberen wij dan ook zo hoog mogelijk te houden je hebt immers 1 of 2 keer per week zwemles.

De groepjes waarin wij zwemles geven bestaan uit 1 instructeur op maximaal 8 kinderen. Dit betekent dat er tijdens de les aandacht genoeg is voor ieder kind,en waar nodig de persoonlijke aandacht kan krijgen.

Plezier en veiligheid zijn onze kernwoordenn en dat zie je terug in onze zwemlessen!